30.10.2011

Blogin taustatietoja ja ensimmäinen postaus


Blogin idea syntyi eräänä päivänä kun tein asiakkaille käyttöohjeita. Mitä jos käyttöohjeet julkaisisikin koko maailmaille? häviäisikö siinä itse jotain ? Tuskimpa vaan..

Noh idea muovautuikin sitten käyttöohjeiden teosta tähän malliin. Juuri kun panostukset olivat menneet mobiilikehityksessä Nokian Ovi-storeen, niin tulikin uutinen Microsoft-liitosta. (taisi olla 2011 vuoden alussa, vai oliko jo v. 2010?)  Edessä oli päätös että opiskeleeko MS-alustaa vaiko Applea. Android vaikuttaa sen verran sokkeloiselta laitehierarkiansa kanssa että se ei kiinnostanut vaihtoehtona. Lisäksi vaikuttaa siltä että Android-kaupassa suuri osa ohjelmistoista on ilmaisia, kun taas Ovi -ja Apple-kaupoissa ne ovat maksullisia.

Nyt edessä ei ole siis pelkkä siirtyminen Nokiasta Appleen, vaan myös XP:stä Snow Leopardiin jne. Onneksi Linux-kokemusta löytyy jonkin verran, että eiköhän se siitä lähde... "siirtyminen" tulee toki olemaan nykyisten alustojen rinnalla, joten kierrätyskeskukseen ei tarvitse mennä vielä pitkään aikaan.

Tavoitteena on että blogi on:
- Realistinen ja kriittinen (Ei niin että apple is awesome !!!!1)
- Sisältää vinkkejä ja asioita muille ihmisille jotka siirtyvät Windows-maailmasta Appleen
- Myöhemmässä vaiheessa myös tietoa Apple-tuotteisiin tehdyistä peleistä ja ohjelmista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti